Mirant enrere

Article d'opinió de Joaquim Serrahima, director de Catalònia Fundació Creactiva

Catalònia Fundació Creactiva el gran esforç dels darrers temps, ha estat dirigir les nostres energies a contribuir, a reduir, a pal·liar l'impacte i les conseqüències provocades per la pandèmia de la COVID-19 a les persones que atenem, als nostres professionals i al nostre entorn en general. Ha estat prioritari atendre les persones vulnerables. També hem reclamat els recursos necessaris, el suport i sobretot el RECONEIXEMENT del sector com el que som, ESSENCIALS, davant l'administració i la societat en general. Hem potenciat la gestió, l'assessorament, el suport, la informació actualitzada i permanent, als professionals i les famílies.

Durant l'emergència sanitària tots els professionals hem afrontat amb valentia i decisió l'atenció a les persones més vulnerables ... Moltes vegades amb l'oblit de l'administració. Els professionals de Catalònia han estat un motor que no ha deixat de funcionar, que no sa aturat mai i mereixen tots els reconeixements possibles.

Tots, d'una forma o una altra hem hagut d'aprendre i flexibilitzar la forma de treballar per donar el millor servei: ampliant jornades, teletreballant, donant suport als equips d'atenció directa, buscant recursos, denunciant situacions i fent les demandes que han calgut.

El tercer sector en general i Catalònia en concret hem estat, som i serem una entitat al servei dels més vulnerables i per tant motor generador de feina i de recursos per al país.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.