No n'hi ha prou

 

L'ascensor ubicat a la plaça d'Adam i Eva s/n, aquest que comunica els barris perifèrics de Cerdanyola i Ripollet (la Farigola i Can Tiana per més exactitud) amb la resta de la ciutat, continua donant mals de caps.

 

Són diverses les ocasions i en diferents reunions amb les persones que es dediquen a la política i tenen un càrrec dins d'aquest i de l'antic govern de Cerdanyola, igual que als tècnics del consistori, que des de l'AFIS i l'AVV de la Farigola els hem exposat que aquest ascensor no era suficient per abastir el flux de persones que avui en dia transiten d'uns barris a uns altres.

 

També he parlat en diverses ocasions amb l'empresa que gestiona el manteniment d'aquest ascensor i aquesta ens ha dit moltes vegades que aquest ascensor no està preparat per prestar aquest tipus de servei, ja que "és un ascensor d'estar per casa".

 

 

En les reunions mantingudes amb les persones responsables del funcionament de l'ascensor dins del consistori, sempre se'ls ha dit que aquest no compleix amb el concepte d'Accessibilitat Universal, ja que no és operatiu les 24 hores del dia per les seves repetides avaries i que totes les persones no poden fer ús d'ell sense ajuda d'algú, per exemple perquè la botonera no està ben posicionada per poder ser utilitzada per a tothom.

 

La nostra proposta sempre ha estat (i en el seu dia fins vam estar recollint signatures per tota la ciutat) que la de suprimir les escales (ja que representen una important barrera arquitectònica) per una rampa en forma de serpentí, deixant o no l'ascensor. Aquesta rampa compliria la seva funció principal, que no és altra que la de ser una via de comunicació entre tots els barris, tindria un manteniment mínim i estaria en funcionament les 24 hores del dia, ja que mai es faria malbé, però l'ajuntament ha tornat a optar per canviar l'ascensor.

 

Una altra vegada tornem a tirar els diners del contribuent per la claveguera!