No hi ha temps per perdre

Article d'opinió de la regidora de Ciutadans, Sonia Rodríguez

En primer lloc, volem donar els gràcies a la ciutadania de Cerdanyola, i el nostre ànim a tots i a totes aquelles que han perdut una persona o que han estat malalts pels efectes de la Covid-19 o les seves derivacions. També volem mostrar tot el nostre agraïment a aquells treballadors i treballadores dels sectors essencials, funcionaris, servidors públics i voluntaris per la ingent activitat que han fet i fan.

Hem manifestat des de l’inici del mandat la nostra disposició i voluntat d’ajuda i col·laboració amb el govern municipal, però també és necessari treballar conjuntament amb la resta de partits amb l’objectiu final de donar una resposta al conjunt de la ciutadania, com són als treballadors, autònoms, famílies, menors, gent gran i els col·lectius més vulnerables que pateixen encara més si escau la crisi econòmica i social que patim.

Una vegada més els ajuntaments no poden deixar a ningú enrere, ja que és l’administració més pròxima i propera als necessitats dels ciutadans i ciutadanes. L’Ajuntament a través de les seves regidories i àrees en matèria d’economia i fiscalitat, comerç i empresa, serveis socials... són llaura mateixa els que es troben patint més encara la pressió de les demandes i necessitats ocasionades des del començament de la pandèmia, i que dia tres rere dia va en augment. Ara més que mai la ciutadania necessita una resposta ràpida per part de les administracions. Per això, com a representants públics des de Cs Cerdanyola creiem que és el moment de col·laborar amb propostes que ja hem fet arribar a l’equip de govern i que continuarem realitzant, per tal que es gestioni amb eficiència i eficàcia que permetin donar una millor resposta i sortida a aquesta crisi sanitària, econòmica i social.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.