OPINIÓ - Anabel Plans: "Cerdanyola i el vandalisme"

Article d'opinió de la portaveu del Partit Popular de Cerdanyola, Anabel Plans

Segons les dades del Govern, a Cerdanyola tot és fantàstic i no passa res. En canvi, quan surts al carrer i et passeges, veus com la majoria dels carrers estan plenes de grafitis, fanals trencats, papereres arrencades, bancs trencats, bosses de menjar pel terra, etc.

Això no es reflecteix en les dades, però és la realitat que es veu als carrers de Cerdanyola, cotxes que són ratllats, retrovisors trencats, muntanyes de runa en més de 20 punts de la ciutat, vàters, cuines senceres, etc, en molts punts de la ciutat, que per desgràcia s'han convertit en punts negres, on habitualment, es duen a terme aquests actes i els vàndals, surten impunes.

L'ordenança de civisme, data dels anys 90, està en pessetes i al canvi, una acció molt greu, suposa un cost de 60€, és a dir deixar uralita al carrer, fer una pintada en la façana de l'ajuntament, etc, costa la irrisòria quantitat de 60€.

I que no em vinguin amb que fa falta pedagogia, perquè les persones que trenquen bancs, papereres, fan pintades, etc, saben perfectament que el que fan està malament. Ja n'hi ha prou de xerrameca i passem als actes. Fan falta més policies i més policies de paisà que persegueixin els vàndals i als incívics, fa falta actualitzar una ordenança que aquesta en pessetes i falta posar ordre en Cerdanyola.

Des que es va iniciar el mandat al juny del 2023, ho hem reclamat a cada ple i l'equip de Carlos Cordón amb la seva majoria absoluta, no ens escolta.

Gaudeixin del votat, socialisme en estat pur.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.