OPINIÓ - Anabel Plans: "Sequera. No es podia saber i haver fet més?"

Artticle d'opinió de la Portaveu i Regidora del Partit Popular de Cerdanyola del Vallès, Anabel Plans

Què ha fet l'Ajuntament de Cerdanyola? Pràcticament, res. D'entrada, aprovar tard un pla contra la sequera, que comporta una multa de 500€ a l'Ajuntament. Jo mateixa i en nom del PP de Cerdanyola, he demanat de manera reiterada en els últims 2 anys i mig les següents mesures de manera urgent:
1- Una auditoria de l'estat en el qual es troben les canonades dels diferents edificis municipals i de les canonades públiques que hi ha Cerdanyola. Quin ha estat la resposta que ens han donat? Que no hi ha auditoria i per tant desconeixem com és l'estat actual. Segons diversos informes, el 20% d'aigua que es perd a Espanya, és pel mal estat de les canonades. Gastarem el 2024, 580.000€ en festes i destinarem 0€ a auditar l'estat de les canonades de Cerdanyola. Qüestió de prioritats…
2- Portem mesos demanant que s'actuï contra els horts il·legals que hi ha en Cerdanyola i que es nodreixen de mines d'aigua o assequen els rius amb bombes d'aigua que connecten al riu. Perquè en més de 6 anys el senyor Cordón i el senyor Otero no han fet res.
3- Des del PP els traslladem la proposta de construir dipòsits de recollides pluvials. L'Ajuntament no ens ha dit absolutament res.
4- Campanyes de conscienciació del valor que té l'aigua i la urgència en la qual ens trobem.
D'aquestes propostes, no han fet res, ni tan sols contestar-me.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.