OPINIÓ - Cristina Padilla: "La setmana del bacallà a Cerdanyola"

Article d'opinió de Cristina Padilla, regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats, Empresa i Polígons Industrials, Ocupació i Formació

“Un bon dinar fa de bon esperar” ó “El que cocina con amor, cocina con el corazón” són dites populars que, de ben segur, tots i totes hem sentit dir alguna vegada. No és casual que formin part de la nostra cultura, sinó que són fruit de les tradicions familiars i del reconeixement que tenen, a la nostra societat, els bons àpats i la companyia que els envolta.

A Cerdanyola tenim la gran sort de poder gaudir d'una hostaleria d’excel.lent qualitat. Bars i restaurants que cada dia aixequen les seves persianes per tal d'oferir als seus clients bones experiències als seus locals i terrasses. Negocis de sempre que han sabut reinventar-se i mantenir la seva cuina tradicional, convergint amb els nous que ofereixen altres tipus de cuina o format. Plegats han demostrat ser un referent a la comarca, treballant en diferents activitats pels veïns i veïnes de Cerdanyola i per tots aquells qui ens visiten d'altres municipis.

Activitats com el Tast de Cuina Mediterrània, La Setmana del Bacallà o el recent estrenat Corretapes, situen Cerdanyola al mapa com a exemple de dinamització de ciutat i del comerç local, convidant a tot tipus de públic a gaudir de la nostra gastronomia. És evident que l'hostaleria de la ciutat, gràcies als seus esforços en els últims anys, viu un bon moment que no està desaprofitant.

És per aquest motiu que des de l'Ajuntament seguirem fent-li costat, animant a la ciutadania a gaudir-ne tots els dies de l'any i a seguir "llepant-se els dits" amb l'ampli ventall gastronòmic que ens ofereixen.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.