OPINIÓ - David González: "Arriba la fira de l’OrientaCerdanyola"

Article d'opinió del portaveu del PSC Cerdanyola i 2n tinent d'alcadia, David González

Cerdanyola és una ciutat educadora i educativa. A tots els nivells, el nostre municipi té l’objectiu de complementar i contribuir en el procés educatiu dels joves i petits. Aquest treball es realitza a les etapes obligatòries de primària i ESO, però encara pren més sentit reforçar-ho durant la delicada transició del període de l’adolescència a l’adultesa. l’OrientaCerdanyola forma part del Projecte Educatiu de la ciutat i la seva funció és treballar l’acompanyament entre l’educació obligatòria i la post obligatòria. I aquest acompanyament té com a objectiu la lluita contra l’abandonament escolar prematur.

La Fira d’Orientació torna un any més per donar a conèixer la oferta post-obligatòria que existeix a la ciutat. Es portarà a terme durant els dies 14 i 15 de febrer al complex esportiu Can Xarau, de les 9h a les 14:30h.

Com cada any, a la fira hi participaran els diferents centres i consorcis que presenten cursos de formació en l’educació post obligatòria. Per dinamitzar la visita del jovent a la Fira, i assegurar-se que tenen la informació, el Casal de Joves ha preparat una gimcana de la qual, entre totes les persones participants, es sortejarà un patinet elèctric.

Com cada edició, s’ha previst una nova fase de xerrades específiques als instituts, tant pels alumnes que vulguin conèixer programes que els pugui facilitar la recerca de l’oferta formativa, així com xerrades destinades a les famílies per informar del procés que estan realitzant els seus fills i filles.

Us convidem a tots i totes a participar, fent que Cerdanyola també sigui l’espai adient per formar-se i créixer a qualsevol etapa de la vida. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.