OPINIÓ - David González: "Més Europa, més PSC"

Article d'opinió del portaveu i regidor del PSC Cerdanyola, David González

El 9 de juny tenim una cita amb les urnes per escollir als representants al Parlament Europeu. El món sencer s'enfronta a reptes que requereixen respostes valentes: la crisi climàtica, les desigualtats socials, la migració, la transformació digital i la defensa dels valors democràtics. És aquí on el PSC, amb el seu compromís ferm amb la justícia social, la sostenibilitat i els drets humans, ens presentem a les eleccions com la millor opció per defensar els interessos de tots els ciutadans/es.

Els socialistes catalans creiem en una Europa forta, unida i solidària. Defensem una economia que posi les persones al centre, que garanteixi llocs de treball dignes, salaris justos i una vida millor per a tots i totes. Volem una Europa que lideri la lluita contra el canvi climàtic, que aposti per les energies renovables i que garanteixi el nostre futur davant l'emergència climàtica que vivim.

De la mateixa manera que ho vàrem aconseguir a les eleccions generals del 2023 i a les autonòmiques del passat 12 de maig, guanyar aquestes eleccions suposa garantir una Europa que no deixi ningú enrere. Una Europa on la diversitat sigui una riquesa, no una font de divisió. On tots els ciutadans, independentment del seu origen, gènere o orientació sexual, gaudeixin dels mateixos drets i oportunitats.

La nostra aposta és clara: una Europa més democràtica, més transparent i més propera a la ciutadania. Una Europa de progrés, de justícia i de solidaritat. Una Europa de Teresa Ribera, Josep Borrell, Javi López o Nadia Calviño. No volem una Europa d'Abascal, Feijóo, Milei o Netanyahu
Fem l'Europa que somiem. Una Europa per a tots i totes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.