OPINIÓ - DJ Eros: "La Martinada es consolida"

Article d'opinió del DJ Eros, impulsor de La Martinada

La Martinada sorgeix de la necessitat d’un grup de joves de Cerdanyola de fer una festa per a gent jove. La idea principal era fer un correbars amb un camió i un dj punxant durant el recorregut. No va ser possible dur a terme aquesta idea al 100% però es va realitzar amb un cotxe i fent una petita rua el novembre de 2019.

L’any 2020 amb la pandèmia, no vam tenir Martinada, i això, ens va fer replantejar el concepte de la festa. Donat que les festes de Sant Martí tenen un esperit de poble, veiem la necessitat d’adaptar un concepte nou a Cerdanyola, les penyes. Això és una tradició de festes de pobles petits en el qual cada grup d’amics porta roba a conjunt, ja sigui una dessuadora, un mocador, etc.

L’any 2021 vam decidir fer la Martinada a l’envelat i la programació va ser un grup de versions anomenat TAPEO SOUND SYSTEM i el cerdanyolenc DJ EROS. Va ser un èxit rotund. A més d’aconseguir l’objectiu de fer una festa per a gent jove, vam aconseguir que coincidissin diferents públics, gent jove i gent més gran, incloent també a famílies que venien al principi amb els nens petits a gaudir de la festa. Per a nosaltres és molt important aquest fet ja que ens diu que estem fent les coses bé i tothom pot gaudir per igual de les festes.

L’any 2022, també vam traslladar La Martinada al Roser de Maig i també va funcionar molt bé, donant un espai a la gent jove al Parc Xarau. Aquest 2023 també hem repetit al Roser de Maig i recentment a les festes de Sant Martí.

Per concloure, agrair a la Comissió de Festes de Sant Martí i a l’Ajuntament de Cerdanyola per la col·laboració amb l’acte de La Martinada. Esperem continuar treballant i fer que tothom pugui gaudir de bona festa a Cerdanyola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.