OPINIÓ - El Martinet: "Moltes gràcies per la festa"

Article d'opinió d'El Martinet sobre la Festa de Tardor del 2023

La Festa de Tardor d'enguany ja s'ha acabat i només ens queda felicitar-nos pels èxits assolits. Aquesta era una celabració especial, ja que feiem 45 anys i un cop més hem aconseguit que els cerdanyolencs i cerdanyolenques sortissiu al carrer i a l'envelat per gaudir del nostre programa.

I amb la sort que el clima ens ha acompanyat força.

Esperem que us ho hagueu passat molt i molt bé. Era, com sempre, una festa a la vostra mida, pensada per a vosaltres i, vista la vostra resposta creiem que hem complert força bé. No cal dir que seguirem amb aquesta linia amb una Comi oberta a tothom i la idea que les festes han de ser perquè les gaudeixi el màxim nombre de perssones.

Hi han de servir també per transmetre a l'hora valors, cultura i entreteniment i sobretot per mantenir la nostra estima com a poble i confirmar-nos any rere any com un referent més dels que fan que Cerdanyola sigui Cerdanyola i no qualsevol altra ciutat del cinturó de Barcelona.

Moltes gràcies, doncs, a tothom que d'una manera o altra hi heu participat, els que heu vingut a gaudir de la festa, els que hi heu participat activament, des de les entitats que mai no ens fallen fins al darrer paradista del Mercat Medieval.

I també per descomptat, als que us heu arremangat per fer-nos un cop de mà quan ens heu vist massa enfeinats, als treballadors municipals que ens heu fet costat i, sempre, a tot l'equip de la Comi que des de fa tants anys treballem perquè la Festa de Tardor, la Festa de Sant Martí compleixi totes les vostres expectatives.

Altrament, no tindria sentit. Per tot això MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!

Foto de família de la Comissió de Sant Martí. FOTO: Cedida

Foto de família de la Comissió de Sant Martí. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.