OPINIÓ - Pedro Arco: "Assignatures pendents"

Article d'opinió de Pedro Arco, portaveu i regidor d'En Comú Podem Cerdanyola

Fa 5 anys que el PSOE està governant el nostre municipi, en aquests 5 anys hem vist com l'equip de govern es deixa per a setembre algunes assignatures que s'han de posar en marxa. S'han aprovat normatives reguladores com la de la sequera i la zona de baixes emissions amb els temps exhaurits i per imperatiu legal, en el cas de la sequera amb sanció per presentació fora de termini.

Després de vacances ens espera altres assignatures com són el Pla de Mobilitat i la modificació de la taxa de recollida d'escombraries. S'aprovarà una taxa sense tenir definit quin serà el model de recollida i sense haver adjudicat el nou contracte del servei, ens espera un fort increment de la taxa per deixar en l'últim moment aquesta assignatura.

Al calaix restaran normes com són l'ordenança de participació o l'ordenança de transparència, i carències com una nova residència de gent gran o accions per influir en el preu dels lloguers d'habitatges o dotar a la ciutat d'habitatges per emergències socials.

Esperem que l'equip de govern sigui més aplicat en el que resta de mandat, des d'En Comú Podem seguirem recordant-li que les assignatures es preparen amb temps buscant participació i consens, buscantvies de finançament alternatives a la de posar la mà a la butxaca del ciutadà.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.