Sumem, per guanyar Cerdanyola!

Opinió de la regidora d'En Comú Podem, Cecilia Collado

 

Aquest 28 de maig de 2023, En Comú Podem ens presentem plegades, eixamplant l’espai del canvi que vam assolir l’any 2019. Ara, treballarem juntes Podem Cerdanyola, Cerdanyola en Comú, persones independents i persones que participen en altres espais. Entre tots i totes impulsem una suma que multiplica.
Hem presentat el nostre candidat a l’alcaldia, Pedro Arco, i aquests dies presentarem les persones que li acompanyarem colze a colze en aquesta candidatura 2023. Fem aquest pas endavant per governar i aconseguir millorar la nostra ciutat i la vida dels cerdanyolencs i de les cerdanyolenques.

Ens comprometem amb els sectors més necessitats, amb l’ampliació dels drets socials com el servei odontològic i l’atenció psicològica, amb el
feminisme, la participació democràtica, amb la transició energètica i amb la lluita contra el canvi climàtic. Entre els nostres objectius es troba promoure un centre de dia i una residència de gent gran, la construcció de l’Hospital Ernest Lluch, la revolució urbanística i la construcció d’habitatge social a preu assequible. Volem portar endavant totes les mesures del nostre programa municipal per millorar la vida de la gent.

Estem orgulloses de la feina que hem fet aquests 4 anys: hem treballat perquè les famílies tinguin els serveis bàsics coberts i per a la gestió pública dels serveis. Hem impugnat els planejaments urbanístics que no afavorien al veïnat o que amenacen i posen en perill la salut pública.

Hem treballat per al medi ambient i per a fer inclusiva la ciutat. Hem aconseguit una Taula d’Habitatge i som protagonistes d’una fita que no s’havia aconseguit mai a la ciutat: hem aprovat la gestió pública de les Escoles Bressol de Cerdanyola, entre d’altres conquestes.

Nosaltres som i serem la garantia de fer realitat aquella Cerdanyola diferent que projectàvem l’any 2019. Amb la nostra presència a l’Ajuntament podrem sumar voluntats per encetar els propers temps, parlant, escoltant, acordant i creant un moviment que arribi a tot arreu i que impulsi els canvis que el nostre poble necessita ara més que mai.

Amb esperança, amb il·lusió: Tot per Cerdanyola!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.