OPINIÓ - Xavi Olivé: "Per Nadal, comerç local"

Article d'opinió del president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé

El nadal és un moment important per al comerç local ja que s’hi juga molt en la seva facturació anual. I és per això que és clau que la ciutat bulli d’activitat per a que la ciutadania recorri els seus carrers i places per poder fer les seves compres nadalenques i no tingui motius de marxar a altres indrets dels voltants.

Enguany, l’oferta d’oci tant de l’administració com de diferents entitats és força àmplia i tenim motius per gaudir de Cerdanyola. Una d’elles, el “Comerç al carrer”, és una fórmula que funciona, tot i que limitat a l’eix central del carrer Sant Marti-Sant Ramon, ja que en altres zones, o bé per falta d’afluència de gent, o bé per falta d’espai, o bé per falta de personal, no poden aprofitar aquesta fórmula de promoció comercial. És per això que hem de descentralitzar les activitats en altres barris i carrers, i poder descobrir noves opcions d’establiments comercials.

Per altra banda, ja que el nadal és època de conciència col.lectiva, de significar el més pròxim i d’estima als més propers, cal reinvindicar aquests valors en el comerç i la restauració local: aportació a una economia circular que genera riquesa a la ciutat, experiències úniques en cada establiment i amor per la feina ben feta. Aspectes positius que s’uneixen a un d’extrema importància com el de la sostenibilitat: estant més a prop dels clients, es redueixen els costos i emissions associades al transport de vehicles. Així que aquest nadal, gaudeix de Cerdanyola i del seu comerç i restauració.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.