People have the power!

Article d'opinió de Danny Romero

Va ser el passat 31 de desembre. Cap al migdia, la gent que va sortir a fer el vermut al carrer Sant Ramon es van trobar amb una sorpresa: música en viu i una celebració de fi d'any improvisada. En un any tan dur com ha estat el 2020 la gent està cremada, necessitada de calor humà i d'una estona per desconnectar de tot. Parlar amb amics, mentre et prens una cervesa i et fots un "pincho", a l'hora que un músic toca un tema dels Rollings, d'Elvis o dels Doors, i els nens juguen plegats o ballen amb la música. Quelcom màgic i valuós avui dia. Això va ser possible gràcies a la iniciativa i al coratge del Jose "Latigo" i la Mònica del Bar Vinilo i del Xavi i la Susana del Cal Pintxo qui van oferir el seu espai i mitjans per tal que en Xavi Rizzo, músic i tot un showman, organitzes un bolo improvisat i més músics passessin per davant del micro. Tot va ser com un oasi en mig del desert, una estona d'evasió per recuperar la sensació de com era la vida abans de la Covid/19. Tot va ser correcte, sempre respectant els horaris i el civisme.

Així doncs, amb aquest precedent, Vinilo, Cal Pintxo i Ajuntament s'han de reunir per tal de regularitzar aquesta activitat a l'aire lliure que no suposa cap risc i que és tan necessària per a la ciutadania. Des d'aquí donem el nostre suport perquè la cultura i l'oci aprofitin el carrer com a l'únic mitjà d'interacció actual possible. Esperem que el consistori estigui a l'altura legalitzant i contribuint amb el que el poble ha construït de forma col·lectiva. Perquè: els carrers seran sempre nostres.

FOTO: Roser Angarill

FOTO: Roser Angarill

FOTO: Roser Angarill

FOTO: Roser Angarill

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.