Plegats guanyarem la batalla

Article de l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón

La situació excepcional que actualment estem vivint, a conseqüència de la pandèmia derivada de la Covid-19 i les greus conseqüències socials i econòmiques que se'n derivaran, ens obliga a replantejar-nos la manera d'entendre la política en l'àmbit local. Per això, és imprescindible una unió de voluntats sense precedents per enfortir les estructures municipals i per fer front a les necessitats de la ciutadania, a curt i mitjà termini.

Des de l'obligada prudència que imposen les incerteses al voltant de l'evolució de la crisi sanitària, ara estem entrant en la fase de definició de l'estratègia de retirada de les restriccions del confinament i cal afrontar mesures per impulsar la reconstrucció social i econòmica de la ciutat.

La cooperació de tothom, de totes les forces polítiques i dels agents socials i econòmics de la ciutat, ha de fer possible una reactivació econòmica i social sòlida i solidària, que no deixi ningú enrere.

En aquest sentit, la Taula de reconstrucció social i econòmica ha de servir com el millor dels instruments per posar en marxa la ciutat tenint en compte totes les sensibilitats. Perquè així és Cerdanyola, plural i rica en oportunitats i talent. 

Voldria aprofitar també aquestes línies, per enviar una càlida abraçada a totes les persones que han sofert o estan sofrint les conseqüències de l'assot del virus. Ja sigui en primera persona o a través de la malaltia d'un ser estimat. I de manera especial, vull enviar tot el meu afecte, a aquells que han hagut de lamentar la pèrdua d'un familiar o un amic en condicions terriblement dures.

Ens trobem davant un moment molt difícil. Però amb perseverança col·lectiva, sens dubte, guanyarem la batalla.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.