Relats d'estiu, part 1

 

 

Des d'avui i fins al setembre, obrim una secció amb l'entreteniment, la reflexió i l'emoció com a objectius. Es tracta de relats que podreu trobar en el meu llibre i que aquí deixo amb el final obert. Iniciem amb el conte titulat, Quiromància.

 

"Diuen que un germà és un amic donat per la vida. Tots coincideixen que és un miracle que segueixi viu. Els metges atribueixen el mèrit als potents fàrmacs experimentals que li estan subministrant. La mare del nen creu que si el seu fill encara no és mort, és gràcies a Déu i a totes les oracions que resa diàriament al costat del seu llit. El pare, per la seva banda, defèn que sense les seves sessions de Reiki, els tractaments alternatius i la medicina natural, el seu fill gran no estaria respirant ara.

 

No obstant això, són els seus germans petits els que, desobeint les ordres dels adults, es colen de puntetes a les nits en la seva habitació per repassar-li amb gruixuts retoladors les línies de la mà, especialment aquella línia que se li va desgastant, que se li desdibuixa cada dia amb el pas de les hores. Però en una d'aquelles nits en què els germans s'infiltraven amb sigil al dormitori del seu germà malalt van veure com ell i una estranya..."

 

Podeu saber com acaba aquest relat i trobar-ne molts més en el meu llibre, Red Hot & Blue 70 relats insòlits, que podreu trobar a les llibreries L'Aranya i Éfora, o en aquest enllaç de venda digital: boriaed.com/producto/red-hot-blue-70-relatos-de-lo-insolito

Espero que us agradin i passeu un bon estiu. Aloha.