L'ANC i el TOT signen un conveni de col·laboració

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana organitza actes culturals i socials

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana i el TOT Cerdanyola han signat un conveni de col·laboració fins l'any 2023. L'objectiu principal del conveni és difondre l'activitat de l'ANC a la ciutat. 

Per part de Totmedia, empresa editora del TOT Cerdanyola, en la signatura del conveni va assistir Laura Grau, adjunta a la direcció general de Totmedia, Pere Esquerda, director del TOT Cerdanyola, mentre que per part de l'ANC van estar presents Àngel Gaston, coordinador local de l'entitat, i Jaume Sobrevals, membre de l'ANC. 

El TOT Cerdanyola té convenis amb entitats de la ciutat per poder donar visibilitat a les seves activitats tant culturals com socials a través del mitjà en paper, web i xarxes socials. Un dels aspectes que afavoreixen a les entitats tenir el conveni amb el TOT és formar part del directori d'entitats del TOT, així com poder publicar qualsevol cosa referent de l'entitat a la seva secció ENTITATS de manera setmanal i tenir una fitxa amb tota la informació necessària.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.