L'Ajuntament de Ripollet oferirà un taller per a aturats emprenedors

La formació girarà entorn el treball de la creativitat i de les habilitats personals

 

El proper dimarts 24 d'octubre el Patronat Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Ripollet oferirà un taller per fomentar la creativitat adreçat a les persones a l'atur que vulguin endegar el seu projecte empresarial, sota el lema "Mentre estàs a l'atur, treballa amb les idees!".

 

 

Segons l'Ajuntament, l'objectiu d'aquesta formació és aconseguir que els participants adquireixin eines creatives i coneguin millor les seves habilitats, per tal que puguin  buscar idees de negoci de manera més eficient i facin front d'una altra manera a la vida laboral. Tot i que el taller està especialment adreçat a aquells aturats que es plantegen posar en marxa un projecte empresarial, no és imprescindible que el tinguin totalment definit.

Aquest taller s'inclou dins la programació de formacions del Recull d'activitats de suport a l'activitat empresarial de la Diputació de Barcelona d'aquest 2017, i es realitza en col·laboració amb els ajuntaments de Cerdanyola i Montcada i Reixac.

Les persones interessades ja poden inscriure's al taller de manera gratuïta, bé trucant al telèfon del Patronat (935807642) o bé enviant un correu electrònic a l'adreça. empro@ripolletocupacio.cat.

 

Per a més informació sobre la formació del proper 24 d'octubre, caldrà contactar amb el Patronat Municipal d'Ocupació de Ripollet.