Ripollet celebra la seva Festa Major

El municipi veí enceta quatre dies de Festa Major

Ripollet celebra la seva Festa Major entre els dies 26 i 29 d'agost. Les celebracions inclouen activitats culturals, esportives, musicals i de cultura popular. Entre elles hi ha iniciatives vinculades amb Cerdanyola, com el taller de fotografia infantil organitzat per Afocer els dies 27 i 28. 

Consulta el programa de Festa Major de Ripollet.

Les activitats de la Festa Major del municipi veí tindran lloc a 33 espais diferents. El parc dels Pinetons acollirà el clàssic Ripollet Rock, el concert de Macaco, de Lendakaris Muertos i sessions de DJ. 

El taller de fotografia infantil d'Afocer (Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet) es farà els dies 27 i 28 al Centre Cultural, a partir de les 9 h. Està adreçat a infants de 8 a 12 anys i cal inscriure's prèviament a tito@afocer.cat. Afocer indica que cal portar càmera digital, i que es farà un taller teòric (de 9 a 11 h) i sortides pràctiques (dissabte d'11.30 a 13 h, i diumenge de 9 a 13 h). 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.