Ripollet ja està de Festa Major!

Mapa interactiu i tot el programa de Festa Major

   
Espectacle infantil durant la Festa Major de Ripollet, l'edició de 2016 | @ripolletfestamajor

 

[programa complet i mapa interactiu amb totes les zones de festa, a baix]

 

Els ripolletencs ja estan de Festa Major. El programa oficial diu que la festa comença el 25, però dijous 24, el Col·lectiu Popular "L'Aresta" ja va organitzar una primera tarda-nit d'activitats sota el nom de "Prèvia de la Festa Major".

 

L'activitat s'allargarà durant 5 dies fins dilluns 28 d'agost.

 

Durant la Festa Major hi haurà l'actuació dels Diables de Ripollet, que faran correfocs i la cercavila infernal (Dissabte a les 20:45) juntament amb altres colles convidades. | Via Twitter @DiablesRipollet

 

 

Divendres de pregó, Correbars i Ripollet Rock Festival

 

El divendres 25 a les 19 hores tindrà lloc el pregó que enguany anirà a càrrec dels periodistes ripolletencs Nicolás Valle i Carme Colomina. Una estona abans ja es podrà visitar el Mercat de la Vinya – que estarà disponible durant totes les festes – i participar al tradicional Correbars. Després, a les 22 h, arribarà l'hora de la música amb la 25a edició del Ripollet Rock Festival, que comptarà amb la participació de grups de diferents parts del món, o bé amb el concert organitzat per Compromís per Ripollet (COP), on cantarà, entre d'altres, Sara Hebe.

 

 

Dissabte amb carretons, cultura popular i esports

 

La popular baixada de Carretons es farà dissabte 26 a les 9 h del matí i, una hora després, es podrà començar a fer esport amb una de les múltiples activitats esportives que hi ha al programa, el 3x3 de bàsquet. A la tarda, a la plaça del Molí, hi haurà els Castells i una estona més tard els Versots dels Diables de Ripollet i la Cercavila Infernal. D'altra banda, pel Xiringo del Cop (aquest és el nom que rep la part de la Festa Major que organitza Compromís per Ripollet) dissabte és un dels dies més esperats, ja que han aconseguit portar els titellaires de la companyia "Títeres desde abajo", que van ser denunciats i després absolts per un delicte d'incitació al terrorisme, amb la seva funció "La Bruja y Don Cristóbal". A més, també hi haurà els concerts dels cerdanyolencs Cronopios i de Sons of Aguirre.

 

Diumenge per runners i amants de la música i les paelles

 

El penúltim dia de Festa Major, diumenge 27, serà l'hora dels runners, que podran disputar la trenta-novena edició de la Cursa Popular de la Festa Major, a les 9:00 hores. Tanmateix, al migdia aquests corredors que s'hauran cansat tant a la cursa (i tothom qui vulgui), podran gaudir d'un Vermut Musical i una paella Popular. A la nit, el plat més esperat, el concert del grup valencià Zoo al Festival de Grups Locals.

 

 

Rematen la festa un Scape Room i les sardanes

 

Per acabar, cal destacar que l'últim dia de Festa Major, dilluns 28, hi haurà la Ballada de Sardanes i i un Scape Room organitzat pel Casal de joves.