Un grup de l'Associació d'aturats Cerdanyola/Ripollet guanya 2500 euros a un concurs de projectes

Es tracta del concurs Idees Innovadores per a reptes socials, organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental

 

L'Associació d'aturats Cerdanyola/Ripollet ha estat un dels quatre guanyadors dels 2500 euros de premi que dóna el Consell Comarcal del Vallès Occidental en la 4a edició del Concurs d'Idees Innovadores per a reptes socials. Pepi López, Manel Navarro, Concepció Estepa, Beatriz Romero i Soumia Benchekri van decidir emprendre un projecte d'empresa que, un cop va dictaminar el jurat, va quedar com a un dels 4 projectes guanyadors.

 

Es tracta d'un càtering social que, a hores d'ara, ja està en actiu, com s'ha demostrat en el dinar popular organitzat pel Comitè de Defensa de la República (CDR) de Cerdanyola del Vallès aquest 3 de desembre. A l'acte, Concepció Estepa i Manel Navarro han cuinat per oferir una opció lliure de carn i derivats a tots aquells cerdanyolencs vegans qui hi havia al parc del Turonet assistint en l'acte del CDR.

 

Manel Navarro ha explicat al TOT la iniciativa: "nosaltres ens constituïm com a cooperativa, els nostres serveis estaran dirigits a Ampas, empreses i particulars, amb un caràcter ètic. D'altra banda, els beneficis seran destinats a cobrir el cost que la gent gran i famílies necessitades puguin arribar a tenir per poder gaudir d'àpats de qualitat. Buscarem socis estratègics col·laboradors, com, per exemple, els serveis socials dels Ajuntaments".