contingut promocionat

 

 

logo teatre auditori

 

 

 

Participa en el sorteig i gaudeix de la màgia de Juan Tamariz!

Aquesta setmana sortegem entrades per gaudir del teatre i de la màgia!

El TOT Cerdanyola, el TOT Sant Cugat i el TOT Rubí, conjuntament amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat, sortegen una entrada doble per gaudir del Concert de Nadal. Si hi vols participar, només has d'emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!

Juan Tamariz (Dv. 24/01/2020 a les 21 h)

Gaudeix de la màgia i de l'humor amb Juan Tamariz, ens revelarà l'art de la màgia i de tot allò que ens sembla impossible. Un espectacle on es veuran diferents números, que van des de jocs col·lectius fins a efectes màgics petits i íntims. A més el gran Juan Tamariz no estarà sol, compartirà escenari amb la maga colombiana Consuelo Lorgia.

Lehman Triology  (Ds. 25/01/2020 a les 20 h)

Lehman Trilogy narra la història de 3 generacions de la família Lehman, de l’ascens a la caiguda. El fill gran d’un comerciant jueu de bestiar, surt de Baviera el 1844 i arriba als EUA a la recerca del “somni americà” i d’una vida millor, fins a la caiguda, l’any 2008, de Lehman Brothers, un dels bancs d’inversió més grans, que va desencadenar la pitjor crisi financera mundial, les conseqüències de la qual encara patim ara.

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.