Participa en el sorteig per gaudir d'una d'aquestes obres al Teatre-Auditori de Sant Cugat!

Gaudeix de la dansa de la mà de Russian Classical Ballet al Teatre-Auditori de Sant Cugat

El TOT Cerdanyola, el TOT Sant Cugat i el TOT Rubí, conjuntament amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat, sortegen una entrada doble per gaudir de Cançó per tornar a casa, La Bella Dorment -  Russian Classical Ballet i Els 7 pecats capitals - OSV. Si hi vols participar, només has d'emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!

 

Cançó per tornar a casa (Dv. 17/01/2020 a les 21 h)

T de Teatre, una de les companyies teatrals més populars del país, s’uneix a l’autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar aquesta fantasiosa proposta amb molt d’humor i algunes pinzellades dramàtiques. Que passa quan unes exactrius es retroben? I què passa si en el seu camí es creua un hipnotitzador?

La Bella Dorment. Russian Classical Ballet (Ds. 18/01/2020 a les 19 h)

La prestigiosa companyia de ballet de Moscou arriba al Teatre-Auditori de Sant Cugat, dirigida per la ballarina Evgeniya Bespalova, ens presenta una de les obres mestres del ballet clàssic, una història que desperta la màgia dels contes de fades. La bella dorment s'ha convertit en una de les obres més emblemàtiques de la dansa clàssica. 

Els 7 pecats capitals. OSV (Dg. 19/01/2020 a les 19 h)

Els set pecats capitals és un concert ben diferent. L'Orquestra simfònica del Vallès ha demanat a Ramon Gener que esculli 7 peces musicals que representin la ira, l’enveja, la luxúria, l’orgull, la gola, la mandra i l’avarícia. 

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.