Participa al #totsambsantjordi i guanya un llibre per Sant Jordi

La Llibreria L'Aranya i el TOT Cerdanyola sortegen un llibre per Sant Jordi

Per celebrar el Sant Jordi en l'actual estat de confinament, coincidint amb el pròxim 23 d'abril, i conscienciar de la importància de quedar-se a casa, el TOT Cerdanyola i la Llibreria L'Aranya han posat en marxa la campanya #totsambsantjordi.

La iniciativa consisteix a fer arribar una o més fotos mostrant què fan els lectors durant el dia de la rosa i el llibre. Es podrà participar fins al dilluns 27 d'abril a les 11 h. Per participar en la campanya només hauràs d'enviar fotos al WhatsApp del TOT Cerdanyola, que té per número: 683 470 289.

Entre tots els participants, la Llibreria l'Aranya (ubicada al Carrer de Santa Anna, 1) sortejarà un llibre. La persona guanyadora podrà escollir entre 10 llibres preseleccionats per la llibreria cerdanyolenca, i haurà de recollir el llibre a la botiga d'alimentació Panxa Contenta, en el seu horari de 10 a 13.30 h. La llibreria ha seguit tots els protocols de neteja i desinfecció dels llibres que posen a disposició del públic. 

La Llibreria L'Aranya ha adaptat la seva activitat a l'estat d'alarma perquè cap cerdanyolenc o cerdanyolenca es quedin sense llibres. A través del seu web, els clients poden comprar els llibres que tenen en estoc i recollir-los a la botiga Panxa Contenta. A més, L'Aranya ha creat unes monedes virtuals amb diferents valors econòmics que es podran bescanviar per productes de la llibreria quan aquesta torni a obrir les seves portes al carrer de Santa Anna. 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el que passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT Cerdanyola per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l'actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Cerdanyola i sigues el primer a saber què passa a la ciutat. Guarda el número 683 470 289 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada dijous als carrers de Cerdanyola en format paper