Els Reis d'Orient també tindran Cavalcada a Bellaterra

La Cavalcada de Bellaterra començarà a la plaça del Pi i acabarà al Centre Cívic

Aquest 5 de gener, Bellaterra també tindrà la seva Cavalcada de Reis. Ses Majestats arribaran en tren i després faran la pujada fins a l’església i el Centre Cívic amb cotxes clàssicsMelcior, Gaspar i Baltasar arribaran a les 18 h del 5 de gener i dedicaran unes paraules a tots els infants des de l’escenari instal·lat a la plaça del Pi.

Més info: Tota la informació sobre la cavalcada de Reis: mapa, horaris i novetats

Allà els estaran esperant famílies i infants del conservatori i escola de música El Musical, qui els cantaran algunes nadales, a més dels infants del Grup Escolta Bellaterra i els trencatrons que amb els seus tambors obriran el pas.

Un cop a dalt es podrà gaudir d’una xocolata calenta i animació infantil gentilesa de la Unió de Veïns. Amb tot, les entitats que fan possible la Cavalcada de Reis a Bellaterra són la companyia de teatre La Inestable, el Musical, el Grup Escolta Bellaterra, la Unió de Veïns, la Parròquia de la Santa Creu, el Consell de Cultura i l’EMD.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.