Afectacions al trànsit durant la Festa de Sant Martí

La circul·lació pel centre de la ciutat es veurà afectada entre el 8 i l'11 de novembre

A partir d'aquest 8 de novembre, Cerdanyola del Vallès viu la Festa de Sant Martí fins al dilluns 11 de novembre. La seva celebració comportarà talls de circulació en alguns carrers del centre de la ciutat. Des de les 7h del dissabte 9 de novembre i fins a les 22h del diumenge 10 de novembre estarà tallat al trànsit el passeig de Cordelles, des del carrer de Santa Marcel·lina fins al carrer de Francesc Layret (excepte l'accés als pàrquings del carrer Sant Salvador) i el carrer de Lluís Companys des del carrer de Francesc Layret fins al passatge de l'Ajuntament. Els autobusos que circulen habitualment per aquest tram es desviaran per recorreguts alternatius.

El cap de setmana també estarà tallat a la circulació el tram del carrer de Francesc Layret entre el carrer del Foment i la plaça de l'Abat Oliba. Aquest tall a la circulació afectarà els itineraris de les línies 1 i 3 del bus urbà i la B7 del bus interurbà. Les tres modificaran el seu recorregut desviant-se pel passeig del Pont, avinguda de la Primavera i avinguda de Sant Iscle.

D'altra banda, la ubicació del Mercat Medieval al carrer de Sant Ramon afectarà l'accés als pàrquings del carrer Tort. L'entrada i sortida a aquest carrer es farà des del carrer de Sant Enric. L'accés als pàrquings del carrer de Sant Ramon s'efectuarà, tant d'entrada com de sortida, pel carrer de Santiago.

 

Talls de la circulació puntuals

 

El Correfoc està previst el dissabte 9 de novembre. La sortida serà des del carrer de l’Església a les 21:15h i recorrerà els carrers de Santa Marcel·lina, el passeig de Cordelles, avinguda de Sant Iscle i plaça de l’Estatut. Les línies interurbanes A4 i B7 es poden veure afectades desviant-se per l’avinguda de la Primavera i carrer de Santa Rosa fins a Anselm Clavé. Les places d’estacionament de zona blava de l’avinguda de Sant Iscle i plaça de l’Estatut quedaran anul·lades des de les 12h del dissabte fins a la passada del Correfoc.

 

D'altra banda, la Cercavila de Cultura Popular, del diumenge 10 de novembre, sortirà a les 11h des del davant del Mercat de Serraperera. Recorrerà els carrers de Sant Casimir, Francolí, passeig de Cordelles fins a la plaça de l'Abat Oliba amb afectació sobre les línies e3 i B2 que, en cas de coincidència, es desviaran per l’avinguda de Roma i carrer de La Clota.

En moments puntuals, la Policia Local també pot arribar a tallar el trànsit de vehicles a la plaça de Sant Ramon. Això faria que el bus urbà es desviés pe l'avinguda de Flor de Maig, carrer de Santa Rosa i avinguda de la Primavera.

El dilluns 11 de novembre és festa local a Cerdanyola i el servei urbà d’autobusos funcionarà en horari de dissabte.