L'Afocer realitzarà activitats per a totes les edats a la Festa Major de Ripollet

Una exposició titulada ‘FMR 2021: Les festes de la mascareta’ es podrà veure del 24 al 30 d'agost al Centre Cultural de Ripollet

L'entitat fotogràfica Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (Afocer) realitzarà, un any més, algunes activitats per la festa major de Ripollet. Des d'una exposició fotogràfica fins a activitats infantils, l'entitat que representa als dos municipis estarà present durant els dies més festius de Ripollet.

L'exposició titulada ‘FMR 2021: Les festes de la mascareta’ es podrà veure del 24 al 30 d'agost al Centre Cultural i és un recull d’imatges dels actes i activitats que es van fer durant la Festa Major de l’any 2021, amb restriccions a conseqüència de la COVID-19. L'inauguració tindrà lloc el 24 d'agost a les 19 h.

Les fotografies que s'exposaran són de l'Antonia Fuentes, Xavi Loncà, Pere López, Josep Mimó, Manel Navarro, Jordi Prades, J.Manel Requena i Joan Vera “Tito”.

Cartell de l'exposició: FOTO: @afocer

Cartell de l'exposició: FOTO: @afocer"Tot i que la situació de la pandèmia no estava del tot controlada, es va poder gaudir, o almenys, intentar-ho, d’aquells dies que ens van retornar, encara que fos amb restriccions, al que abans dèiem vida normal", expliquen des de l'agrupació.

Des d’Afocer, també han volgut agrair "l’esforç realitzat per tothom que va participar en l’organització i desenvolupament d’actes i activitats, així com a la regidoria de Cultura, que ens va permetre l’accés acreditat per tal de poder realitzar fotografies".

 

Tallers infantils

L'Afocer també ha organitzat un taller infantil pels dies 26 i 27 d'agost. El taller serà a les 9 h tant el dissabte com el diumenge i està adreçat als infants de 8 a 12 anys.Per a poder participar cal inscriure's a curs@afocer.cat. Les places són limitades i cal portar càmera digital

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.