AGENDA: Activitats per fer amb els infants a Cerdanyola

Els espectacles de teatre infantil i els tallers familiars protagonitzen l'agenda a Cerdanyola

Durant les pròximes setmanes, l'Ajuntament i diferents entitats i equipaments de Cerdanyola del Vallès plantegen activitats familiars per fer amb els més petits. Entre les propostes hi ha espectacles de teatre infantil, tallers culturals i activitats a la natura. 

Detallem l'agenda de les activitats infantils i familiars confirmades fins ara per a les pròximes setmanes:

 

DIUMENGE 23

Taller de construcció Carros, carretes i bestiar de pagès

Hora: 11.30 a 13.30 h
Lloc: Aula Feixa Baixa del Museu Ca n'Oliver (carrer de València, 19)

El CRAC i el Museu de Ca n'Oliver han organitzat un taller de construcció per acostar els participants a alguns aspectes de la Festa dels Tres Tombs.

Les persones participants faran un carro i un cavall, descobriran l'origen de la festa, qui era Sant Antoni i perquè eren tan importants els animals de tir.

Activitat es farà a l'espai La Feixa Baixa del Museu i Poblat de Ca n'Oliver, s'adreça al públic familiar a partir de 6 anys i l'aforament és limitat.

 

Teatre familiar La llàntia meravellosa

Hora: 12 h
Lloc: Teatre Ateneu (carrer de la indústria, 38-40)
Preu: De 3 a 12 anys 5€; Adults 7€. Les entrades es poden comprar a la web de Bambalina i també una hora abans de l’inici de l’espectacle a l’Ateneu.

L'espectacle de la companyia lleidatana Festuc Teatre plantejarà preguntes com "alguna vegada heu somniat en trobar una llàntia meravellosa amb un geni a dins capaç de concedir-te tres desitjos?" o "Heu pensat en quins desitjos demanaríeu?". La història de La Llàntia meravellosa tracta d'una nena i de la voluntat de complir el seu únic desig: que la Mari es curi de la malaltia que sofreix. Un desig que no es pot complir, ja que el geni només pot concedir desitjos a la persona que ha trobat la llàntia. El geni meravellós és capaç de concedir riquesa, bellesa, poder o fama, però es troba a una nena que no vol cap d'aquestes coses, i és així com la seva història ens farà qüestionar si realment la llàntia serveix per alguna cosa.

 

DIMECRES 26

Hora del conte per a menuts

Hora: 17.30 h 
Lloc: Sala Enric Ganados de la Biblioteca (Plaça d'Enric Granados, 1)

Contes i contarelles a càrrec de la narradora Rosa Fité. Sessió de contes adreçada a famílies amb infants (de 1 a 4 anys). Aforament limitat. Inscripcions a partir del dia 12 de gener a través del web de la Biblioteca Central.

 

DIUMENGE 30 

Matinal ornitològica a la Feixa dels Ocells

Hora: 10, 11 i 12 h
Lloc: Can Coll Centre d'Educació Ambiental

Activitat gratuïta per a majors de 8 anys per descobrir les tècniques d’observació dels ornitòlegs i aprendrem a fer servir els prismàtics i el telescopi terrestre. 

Places limitades, 20 persones per sessió.  Sessions d’1 hora. Tres torns: 10, 11 i 12 h. Cal inscriure’s el mateix dia a l’era de la masia.

 

DIMECRES 9 de febrer

Hora del conte per a nadons

Hora: 17.30 h 
Lloc: Sala Enric Ganados de la Biblioteca (Plaça d'Enric Granados, 1)

“Contar, cantar… i Jugar!” a càrrec de la narradora Mercè Martínez. Adreçat a nadons de 0 a 12 mesos. Aforament limitat. Inscripcions a partir del dia 26 de gener a través del web de la Biblioteca Central.

 

DISSABTE 12 de febrer

Hora del conte en anglès

Hora: 12 h 
Lloc: Sala Enric Ganados de la Biblioteca (Plaça d'Enric Granados, 1)

“Let’s Play the Tale! Tiny Jungle” narrat per Patricia McGill. Activitat adreçada a infants a partir de 4 anys. Aforament limitat. Inscripcions a partir del dia 26 de gener a través del web de la Biblioteca Central.

 

DIUMENGE 13 de febrer

Una masia amb més de 500 anys d’història

Hora: Dos torns: 11.15 h i 12.30 h
Lloc: Can Coll Centre d'Educació Ambiental

Passejada guiada per aquesta antiga masia boscana que abans de 1495 era coneguda com a mas Portell. Podreu descobrir com ha anat transformant-se amb el pas del temps. 

Cal inscripció prèvia online a partir del 13 de gener. Més informació al telèfon del Centre d’Informació del Parc 932 803 552 (laborables de 9.30 a 14.30 h).

 

DISSABTE 19 de febrer

Espectacle infantil: Remember Show

Hora: 18 h
Lloc: Teatre Ateneu
Preu: Pendent d'anunciar-se.

Espectacle emmarcat en el festival Pallassada de Bambalina.

Producció: Teatre Mòbil&Marcel Gros;  Direcció: Marcel Gros; Direcció assistida: Jordi Girabal i Atilà Puig;  Intèrprets: Jordi Girabal + Marcel Gros + Atilà Puig

 

DIUMENGE 20 de febrer

Espectacle infantil: Taxaaan!!!

Hora: 12 h
Lloc: Teatre Ateneu
Preu: Pendent d'anunciar-se.

Espectacle emmarcat en el festival Pallassada de Bambalina.

Producció: Circ Xic;  Direcció: Tàtels Pérez, Clowns: Dani Tomàs i Tonn Muntané.

 

DIUMENGE 27 de març

Espectacle infantil: El monstre de Colors

Hora: 12 h
Lloc: Teatre Ateneu 
Preu: Pendent d'anunciar-se.

Representació teatral emmarcada en els actes commemoratius del Dia del Teatre.

Producció: Tutatis Produccions Teatrals; Text: Anna Llenas; Direcció: Ruth Garcia; Interpretació: Gisela Guitart, Laura Bosch i Mireia Casado

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.