L'Altimira Festival anuncia un cartell d'alçada per la seva desena edició

El cartell compta amb amb dues propostes internacionals i diversos grups nacionals

La desena edició de l'Altimira Fest promet emocions fortes. Després de l'anunci del grup canadenc Cancer Bats com a cap de cartell, fa unes setmanes, ara l'organització ha tret a la llum el 'line-up' sencer del festival, que compta amb dues de propostes internacionals i una selecció de grups nacionals "tremendament interessants".

La cita del punk rock, hardcore i metal, que organitza l'associació cerdanyolenca sense ànim de lucre Musikaos, tindrà lloc el dissabte 11 de maig al Parc del Turonet de Cerdanyola, on en les últimes edicions ja han congregat a diversos centenars de persones.

 

El cartell

El festival començarà a les 17 h amb representació cerdanyolenca: d'una banda, l'indie rock amable de Montflorit i, d'altra banda, el posthardcore de Zimt, que han tornat amb un nou disc 10 anys després del seu aclamat debut.

Més info: Torna el rock alternatiu de la banda cerdanyolenca ZIMT, amb el nou àlbum 'Minerales'

Ice Haven amb la seva proposta shoegaze rabiosa i inspiradora des de Madrid, el rock alternatiu dels murcians Le Mur i el punk rock 90s dels britànics First Time Dead —en l'anterior edició a penes van poder tocar uns minuts per la pluja— representen la diversitat d'un cartell on les guitarres són el denominador comú.

Cobra (amb membres i exmembres de Berri Txarrak, Morgan, PiLT i Kokein) farà sonar els seus temes de pur hard rock metal·litzat i els catalans Blowfuse presentaran els 'hits' inclosos en el seu nou llarg, 'The 4th wall', confirmant una vegada més que són una de les bandes més en forma i exportables de l'escena estatal.

 

Cancer Bats

Formats en 2004, els canadencs Cancer Bats són un dels principals reclams. Una banda amb una dilatada trajectòria que encaixa a la perfecció amb el so i els valors d'aquesta cita anual. Els d'Ontario aprofitaran per a presentar el seu elepé més recent, 'Psichic jailbreak', però no haurien de faltar els seus temes ja clàssics, com 'Llucifer's Rockin Chair', 'Hail destroyer' o 'Bricks & Mortar'.

Més info: L'Altimira Festival anuncia al grup canadenc Cancer Bats com a cap de cartell de la 10a edició
 

Cartell de l'Altimira Festival

Cartell de l'Altimira Festival 2024


 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.