El X Altimira Festival promet emocions fortes: horaris i grups

El festival de rock alternatiu, organitzat per Musikaos, tindrà lloc el dissabte 11 de maig a partir de les 17 h al Parc del Turonet

La cita del punk rockhardcore i metal, que organitza l'associació cerdanyolenca sense ànim de lucre Musikaos, tindrà lloc el dissabte 11 de maig al Parc del Turonet de Cerdanyola, on en les últimes edicions ja han congregat a diversos centenars de persones.

 

El cartell

El festival començarà a les 17 h amb representació cerdanyolenca: d'una banda, l'indie rock amable de Montflorit i, d'altra banda, el posthardcore de Zimt, que han tornat amb un nou disc 10 anys després del seu aclamat debut.

Més info: Torna el rock alternatiu de la banda cerdanyolenca ZIMT, amb el nou àlbum 'Minerales'

Ice Haven amb la seva proposta shoegaze rabiosa i inspiradora des de Madrid, el rock alternatiu dels murcians Le Mur i el punk rock 90s dels britànics First Time Dead —en l'anterior edició a penes van poder tocar uns minuts per la pluja— representen la diversitat d'un cartell on les guitarres són el denominador comú.

Cobra (amb membres i exmembres de Berri Txarrak, Morgan, PiLT i Kokein) farà sonar els seus temes de pur hard rock metal·litzat i els catalans Blowfuse presentaran els 'hits' inclosos en el seu nou llarg, 'The 4th wall', confirmant una vegada més que són una de les bandes més en forma i exportables de l'escena estatal.

 

Cancer Bats

Formats el 2004, els canadencs Cancer Bats són un dels principals reclams. Una banda amb una dilatada trajectòria que encaixa a la perfecció amb el so i els valors d'aquesta cita anual. Els d'Ontario aprofitaran per a presentar el seu elepé més recent, 'Psichic jailbreak', però no haurien de faltar els seus temes ja clàssics, com 'Llucifer's Rockin Chair', 'Hail destroyer' o 'Bricks & Mortar'.

Més info: L'Altimira Festival anuncia al grup canadenc Cancer Bats com a cap de cartell de la 10a edició

 

Horaris

18 h Montflorit

18:45 h Zimt

19:30 h Ice Haven 

20:15 h First Time Dead 

21 h Le mur 

21:45 h Cobra Rock Band

22:45 h Blowfuse

23:45 h Cancer bats

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.