L'AMCV continua els concerts de tardor amb el Concert de Santa Cecília

La Coral i la Banda de l'AMCV ofereix el tradicional Concert de Santa Cecília el dissabte 20 de novembre en el marc de la programació en el Teatre Ateneu

Les minuets, les pavanes i les chacones són formes musicals oblidades dels segles pre-Beethoven oblidades, tradicionalment acompanyades amb danses, que seran les protagonistes del pròxim concert de la Banda i la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès. Es tracta del tradicional Concert de Santa Cecília, la patrona dels músics, que serà aquest dissabte 20 de novembre a les 19 h al Teatre Ateneu. Encara queden entrades disponibles al web de l'AMCV.

Més info: PROGRAMA: Propostes escèniques al Teatre Ateneu pel darrer trimestre de l'any

Concert d'Any Nou

L'AMCV encara té per davant concerts per oferir. Per acomiadar l’any, tornarà a l’escenari del Teatre de l’Ateneu el clàssic concert vallesavienèsLa Covid-19 va impedir que l'any 2020 es pogués fer un concert presencial i la Banda de l'AMCV va gravar al Castell de Sant Marçal un muntatge cinematogràfic solidari.

La Banda de l'AMCV en un festival de gran format. FOTO: Arxiu

La Banda de l'AMCV en un festival de gran format. FOTO: Arxiu

Enguany, la Coral i la Banda de l'Agrupació -dirigides pels seus directors titulars, Manel Cubeles i Raúl Lacilla-, se sent ansiosa per poder interpretar el repertori característic d’aquestes dates: música nadalenca, valsos i tampoc una sorpresa final.

 

El concert d’Any Nou de l’AMCV serà el diumenge 2 de gener de 2022 a les 19 h, i les entrades també sortiran a venda dues setmanes abans al web de l'AMCV

Exportar ‘Un Castell de Musicals’ 

Abans d’acabar l’any, la Banda també té programats dos concerts fora de Cerdanyola. Per a tots aquells que es van quedar sense entrada al passat concert del Castell o també per aquells que vulguin repetir, la formació interpretarà per partida doble una selecció del repertori de l'últim muntatge fet al Castell de Sant Marçal: Un Castell de Musicals.

El Concert al Castell 2021 de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV). FOTO: Mónica García Moreno

El Concert al Castell 2021 de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV). FOTO: Mónica García Moreno

El primer concert serà al Casino de l'Aliança del Poblenou, a Barcelona, el 21 de novembre de 2021 a les 18 h. Les entrades es troben ja a la venda. El segon serà a l'Auditori de Pineda de Mar, al Maresme, el 18 de desembre de 2021 a les 20.30 h i les entrades ja estan exhaurides.