La banda cerdanyolenca Montflorit presenta 'Decepció', el seu segon EP

En el nou llançament de la banda s’exploren nous sons i estils, però sempre mantenint l'escència de les seves influències musicals

'Decepció', és el segon EP de la banda cerdanyolenca Montflorit, estrenat el dia 17 d’octubre sota el segell d’Estudio Mazmorra. Després del seu primer EP, sota el títol de 'Montflorit', ara la banda proposa un nou llançament en el que s’exploren nous sons, estils i la complicitat a l’estudi, sempre mantenint l’essència de les seves influències musicals així com la llengua catalana en les seves lletres.

El nou treball 'Decepció', gravat a Caballo Grande, es composa de 5 temes que naveguen a trompades entre els extrems dels seus registres musicals sense interludis ni miraments.

Ales seves les lletres es troben temes com el desig, la ràbia, l'enyorança o la confusió; una amalgama emocional que acompanya la musical en totes les cançons de l'EP. Amb la veu i la melodia com a nexe, Montflorit fa conviure la dolçor i la bellesa del pop de “Notes de Veu” amb la contundència del ritme de “Príncep”, dues de les cançons del nou EP.

Montflorit és una banda de Cerdanyola que neix quan l'Ignasi, convenç a la Mar (guitarra), el Pau (bateria) i el Wini (baix) per a què se sumin al vaixell d’un nou projecte i donar ritme a l’escena de l’indie català. La gravació dels primers temes de la banda va ser realitzada a La Fundición Sonora, a Cerdanyola mateix.

El grup va ser partícep de l’última edició del concurs musical Sona9 organitzat per TV3, Catalunya Ràdio i la revista Enderrock, on va estar guardonat amb el premi Verkami de la seva semifinal. 

Més info: Montflorit, finalistes del premi Verkami del Sona 9

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.