La Casa de Andalucía es prepara per commemorar el Dia d'Andalusia

Se celebrarà aquest diumenge 28 de febrer, a les 11 h, a la plaça de Francesc Layret seguint la normativa sanitària vigent

La Casa de Andalucía de Cerdanyola del Vallès es prepara, un any més, per commemorar el Dia d'Andalusia. Les activitats començaran el dissabte 27 de febrer amb la "Velada flamenca" a les 20 h a la seu de l'entitat.

Després que Maria Dávila, al baile, Pilar Diaz, al cante i Tibeiro Eduar, al toque hagin realitzat la velada de ball flamenc el diumenge 28 de febrer continuaran les actuacions. Serà a les 11 h a la plaça de Francesc Layret, amb l'acte institucional, que hissarà les banderes i s'interpretaran els himnes. L'acte se celebrarà seguint la normativa sanitària vigent.

La Casa de Andalucía, a més, té preparades altres activitats per a aquest primer semestre del 2021. Del 1 al 30 de març, a la Biblioteca Central, es podrà veure l'exposició de pintures de l'entitat. El 27 de març a les 19 h està programat un espectacle de Saetas a la seu de l'entitat i el 24 d'abril a les 12.30 h també presentaran una "Matinal Flamenca".

L'escola de flamenc de l'entitat tornarà a oferir la seva obra "A ti Federico", que ja van representar l'any passat per recordar els 84 anys de l’afusellament del poeta i dramaturg Federico García Lorca. Serà el 10 d'abril a les 19 h al Teatre Ateneu. 

Per la Festa Major del Roser de Maig, durant la nit del 15 de maig, la Casa de Andalucía té preparat una nit "del cante jondo" a l'Ateneu. Ja més endavant, el 19 de juny, celebraran l'aniversari de l'entitat. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.