Els Castellers de Cerdanyola donen continuïtat a la Junta Directiva i als caps de colla

La colla dels Martinets encara la temporada del seu 25è aniversari

Els Castellers de Cerdanyola aposten per la continuïtat de la Junta Directiva i l'equip de tècnica incorporant noves cares al nucli de la colla. L'entitat cerdanyolenca ho va decidir en la seva assemblea ordinària, el passat 20 de gener.

D'aquesta manera, Jordi Rodríguez continuarà com a president, i Laura Guilabert com a sotspresidenta. A l'equip de tècnica, Iris Barbé i Jose Rosa seran els caps de colla durant una temporada més. "Amb noves incorporacions, s'ha format un equip motivat, amb veterans i novells, que dirigiran la temporada del nostre 25é aniversari", indiquen des de l'entitat.

Durant l'assemblea, la colla va fer balanç del 2022. Asseguren que han assolit "tots els objectius marcats", destacant l'augment del grup de canalla, l'àmplia presència a la ciutat, la recuperació de totes les activitats socials i acabar l'any amb noves camises i descarregant castells de 7. Els Martinets van recuperar el seu nivell prepandèmia durant la Diada de Sant Martí del 13 de novembre de 2022, quan van aconseguir descarregar tres castells de 7.

Més info: Els Martinets descarreguen un 4d7 i la Torre de 6 recuperant el seu nivell prepandèmia

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.