Cerdanyola acull aquest dissabte la XX Acordionada

El concert final de l’acordionada serà a les 18h al gimnàs de l’Institut Gorgs

Cerdanyola acollirà, el dissabte 11 de maig, la XX Acordionada, la trobada anual d’acordionistes, organitzada per l’Associació Catalana d’Acordionistes (ACDA).

La trobada comptarà amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista de Cerdanyola, que actuarà juntament amb els acordionistes en el concert final que se celebrarà el dissabte 11 de maig, a les 18 h, al gimnàs de l'Institut Gorgs (carrer Àliga, 65), gratuit i obert al públic. A  més, durant el matí, els acordionistes participants, a més dels assajos intensius, tindran l’oportunitat de fer un taller de sardanes.

En la jornada, coorganitzada per l'Escola Municipal de Música AULOS i la seva professora d’acordió Raquel Prat, hi participarà també el combo 'El funeral del mosquit' acompanyats pel seu professor Marc Canelles.

Per arrodonir la jornada, el Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) oferirà als familiars dels acordionistes una visita guiada al museu.

 

Acordionada

L'Acordionada es va iniciar l'any 2003 i s’ha organitzat cada any a un punt diferent del territori. Ha passat per Calaf, La Seu d’Urgell, Sabadell, Rialp, Cervera, Canet de Mar, Puigcerdà, Igualada, Lleida, Olesa de Montserrat, Ponts, Sort, L’Hospitalet de l’Infant, L’Ametlla de Mar, La Pobla de Segur, Prats de Lluçanès i Balaguer. I, en el seu 20è aniversari, torna a Cerdanyola a on ja es va celebrar l'any 2006.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.