Cerdanyola celebra el Dia Mundial de la Poesia

Es va crear un 'bosc literari' i l'alumnat del Servei Local de Català va homenatjar a l'escriptor valencià Vicent Andrés Estellés

El passat dijous 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, 'El bosc de les commemoracions literàries' es va 'plantar' a la plaça Francesc Layret creant un 'bosc literari' integrat per '8 arbres simbòlics' on les seves 'fulles' eren punts de llibres amb breus fragments dels autors/es que es fan commemoracions.

Aquests arbres amb els punts de llibre es troben a diferents establiments i equipaments de la ciutat com: Llibreria Liliput, Llibreria L’Aranya, Mima Moda Íntima, Joguines Pardo, Floristeria Casamitjana, Òptica Maranges, Cal Pintxo i Montse Interiors. Les persones que ho desitgin podran agafar un punt de llibre.

A més a més, l'alumnat del Servei Local de Català va homenatjar a l'escriptor valencià Vicent Andrés Estellés, de qui es commemora enguany el centenari del seu naixement. Diversos alumnes van pujar a l'escenari per a recitar els versos del seu poema 'M'he estimat molt la vida', en diverses llengües.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.