El cerdanyolenc Isidre Grau signa exemplars a la llibreria Éfora

El proper dissabte 20 de març, entre les 12 i les 13.30 h, l’escriptor Isidre Grau estarà a la Llibreria Éfora (Passeig Cordelles 18), per signar la seva novel·la Un dissabte de primavera, publicada ara fa un any per Editorial Trípode, tot i que la seva difusió va quedar aviat afectada per la pandèmia.

Ara, tot recordant els ajornaments de l’any passat, la cita a la llibreria servirà de rebuda a una nova primavera, quan, malgrat les circumstàncies, s’han fet dues edicions de la novel·la. Respectant les mesures que imposa el coronavirus, la trobada inclourà la projecció de diversos vídeos amb lectures d’alguns fragments de la novel·la, a càrrec de la rapsoda Elena Edo.

Més info: Isidre Grau: "Quan escrivim, l'única aspiració que tenim és que algú que no coneixem ens llegeixi"

Sinopsi de Un dissabte de primavera

Enmig de l’efervescència, les olors i els colors de la primavera, un dissabte qualsevol és suficient per capgirar les inquietuds dels personatges d’una història ambientada a La Sarabanda, una antiga torre senyorial que es convertirà en testimoni d’una trobada entre dues parelles, i una tercera al backstage. Aparentment, gaudeixen de les seves vides amb total plenitud i sense grans preocupacions, fins que l’imprevist canviarà la visió del seu món.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.