La cultura popular tornarà a ser la pedra angular de la Festa de Tador

Correfoc, castells, sardanes i les bitlles catalanes marcaran el calendari d'activitats d'aquest cap de setmana de festes

Un any més la Festa de Tardor de Cerdanyola girarà al voltant de la cultura popular. Correfoc, castells, sardanes i les bitlles catalanes marcaran el calendari d'activitats d'aquest cap de setmana de festes. Les activitats se centraran, sobretot, durant el dissabte 11 i el diumenge 12 de novembre. 

Els Joves Diables de Cerdanyola, que enguany han celebrat els 40 anys de l'entitat, seran els encarregats d'organitzar el correfoc, que tindrà lloc el dissabte a les 20.30 h. Així, en un correfoc molt especial, els Diables de Sant Quirze i els de Sant Joan Despí seran els convidats d'aquest any i els Batúcamela seran els encarregats de posar ritme amb la seva batucada.

Correfoc dels Joves Diables a la Festa Major del Roser de Maig. FOTO: Ale Gómez

Correfoc dels Joves Diables a la Festa Major del Roser de Maig. FOTO: Ale Gómez

 

El recorregut començarà a la plaça Sant Ramon i, després de recórrer els carrers més cèntrics de la ciutat, acabaran a la plaça Francesc Layret, on tindrà lloc el contrapregó des del balcó de l'Ajuntament. L'endemà, diumenge, serà el torn del correfoc infantil a les 19 h amb el mateix recorregut. 

Una altra de les entitats de la ciutat que també està d'aniversari són els Castellers de Cerdanyola, que enguany n'han fet 25. Els Martinets també estaran presents a la festa per partida doble. El dissabte a les 18 h tindran lloc les vigílies castelleres amb la companyia dels Castellers de Gavà i de els Castellers de Begues. D'altra banda, la diada castellera de Sant Martí serà el diumenge a les 12 h a la plaça Abat Oliba. En aquesta ocasió, els que acompanyaran als de la camisa verda seran la Colla Jove de l’Hospitalet i els Laietans de Gramenet. 

Més info: Castellers de Cerdanyola celebra un 25è aniversari multitudinari i a peu de carrer

 

El torn de l’Agrupació Cultural Sardanista arribarà el diumenge al migdia a la plaça Francesc Layret. La Cobla Contemporània serà l’encarregada de posar la música. A la mateixa hora, però a la plaça Jaume Grau i Altayó, el Club de Bitlles de Cerdanyola ha organitzat la II Jornada de Bitlles Catalanes, després que s'estrenessin per Sant Martí de l'any passat. 

Ballada de sardanes a la plaça Francesc Layret. FOTO: Ale Gómez

Ballada de sardanes a la plaça Francesc Layret. FOTO: Ale Gómez

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.