Dos curtmetratges cerdanyolencs, finalistes del 24è Fantosfreak de Cerdanyola

El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks es farà entre els dies 17 i 21 de juliol

El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola del Vallès, el Fantosfreak, es farà entre els dies 17 i 21 de juliol al Parc del Turonet. Es projectaran els 40 curtmetratges finalistes i l'últim dia s'anunciaran i es repetiran els guanyadors.

Més info: El 24è Fantosfreak projectarà 40 curts en la pantalla més gran de la seva història

Dels 40 curts finalistes, 25 arriben de diferents punts de l'Estat, i 15 provenen d'altres països. Així, es podran veure històries creades als Estats UnitsFrançaIslàndiaArgentinaItàliaColòmbiaMèxicAlemanya i Suïssa. També hi ha curts catalans i dues obres de CerdanyolaMarc López, amb No te dejaré Chesco Murillo, amb Apariciones Fantasmagóricas són els representants de la ciutat en el festival cerdanyolenc.

La llista de premis que s'entregaran es manté respecte a les edicions anteriors: Primer, segon i tercer premi amb dotació econòmica i trofeu; Premi Garmanbozia (a l'esperit més freak), amb dotació econòmica i trofeu; i Premi del Públic, amb dotació econòmica i trofeu. També es repartiran les mencions especials: Pepito de de Oro a la millor mort; Charlie a la criatura més entranyable; Gagci al millor gag; Avestruz al millor ensurt; Pterodáctilo al millor crit; "Ya se sabe o es sospechoso" a la frase més mítica.

Consulta la programació del Fantosfreak:

1
2
3
4 f
5

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.