Tres exposicions d'art i d'història per gaudir de la tardor a Cerdanyola

Els museus de la ciutat ofereixen tres noves exposicions temporals

Els museus de Cerdanyola del Vallès ofereixen tres noves exposicions temporals perquè els veïns i veïnes puguin seguir gaudint de la cultura durant una tardor marcada per la pandèmia de la Covid-19. 

1. El Farcell de la postguerra

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver acull, des d'aquest dijous 3 de setembre, l'exposició El Farcell de la postguerra, és la continuació cronològica de la mostra Menús de Guerra. Cuina d'avantguarda i supervivència, que va estar al museu el 2019. Es tracta d'una mostra centrada en com es va alimentar la població des de la fi de la Guerra Civil (1939) fins al final de l'autarquia (1951) en 10 hàbits temàtics: l'auxili social, l'estraperlo, les cartilles de racionament, l'economia domèstica, etc.

Més info: L'alimentació durant la postguerra centra la nova exposició del Museu de Ca n'Oliver  

Aquesta exposició es podrà visitar fins al diumenge 1 de novembre. A més, s'han preparat dues activitats complementàries: una demostració de cuina de postguerra el 20 de setembre i una visita guiada el 18 d'octubre, a càrrec del comissari de l'exposició, Sergi Freixes. Caldrà inscriure's prèviament al 935 804 500 (l'aforament serà limitat) i seguir les mesures preventives (distanciament, mascareta i higiene de mans), les mateixes que per a una visita lliure.

Una part de la mostra instal·lada a Ca n'Oliver. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Una part de la mostra instal·lada a Ca n'Oliver. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

 

2. Pintures de Juanma Muñoz

A partir de l'1 de setembre i fins al 27 del mateix mes el Museu d'Art de Cerdanyola acull l'exposició de pintures a l'oli de l'artista cerdanyolenc Juanma Muñoz. Organitzada per l'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola, es podrà veure a la Sala Arc del MAC. 

Cartell exposició Juanma Muñoz
 

3. Confinats

Es tracta d'una exposició de pintures de l'artista local Carlos Utrera. També organitzada per l'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola, de l'1 al 28 de setembre el B'Art Ateneu (c. Indústria, 38) acull la mostra Confinats

Una de les pintures de 'Confinats' / Ajuntament de Cerdanyola

Una de les pintures de 'Confinats' / Ajuntament de Cerdanyola

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.