El foc i la dansa marquen el dissabte de Festa de tardor

Diumenge es viurà l'última jornada de Festa Major de Sant Martí

La Festa Major de Sant Martí de Cerdanyola del Vallès afronta la seva recta final després de viure un dissabte marcat pel correfoc dels Joves Diables i les activitats matinals per a infants i adults.

Més info: PROGRAMA: Les activitats de diumenge a la Festa Major de Sant Martí

Matí de harleys i activitats medievals

Ja és tradició que durant un matí de la Festa de tardor la banda sonora sigui el rugit del motor de les motos Harley Davidson, BMW i altres marques. Així, aquest dissabte 12 de novembre s'han concentrat a la plaça Sant Ramon per fer un vermut mentre els grups Velvet CandlesElvis Tribut Band tocaven dins l'envelat.

Mentrestant, el públic infantil estava entretingut als jardins de Ca n'Ortadó participant del Campament Medieval i les manualitats organitzades per La Constància i el CRAC. Els infants -i els adults que han acabat ajudant- han pogut fer el seu escut medieval personalitzat. Seguint la temàtica medieval, aquest dissabte ha obert al complert el Mercat, que fa un recorregut de parades des del carrer Francesc Layret fins al carrer de Sant Ramon.

Fotos: FOTOS: Matí de Harleys i activitats medievals el dissabte de Festa de tardor  

Les escoles de dansa omplen l'envelat

Una de les cites més esperades de la Festa de tardor era el festival de les escoles de dansa Roger'sQóreo i Multisport, que van reunir suficient públic com per omplir l'envelat. Desenes de ballarins i ballarines de totes les edats han pujat a l'escenari de la plaça Sant Ramon per mostrar les coreografies d'estils tant diversos com el líric, el hip hop, el reggaeton o el jazz.

 

El Correfoc encèn Cerdanyola

El plat fort de la jornada ha estat el Correfoc de Diables de Cerdanyola, que ha començat a les 20.30 h a la plaça Sant Ramon amb una traca inicial. Centenars de cerdanyolencs han seguit la processó de l'infern encapçalada pels Joves Diables, els Batúcamela que han posat ritme al Correfoc, i finalment la secció adulta dels Diables.

Més info: FOTOS: El Correfoc i el Contrapregó il·luminen la Festa Major

Quan el seguici ha arribat al seu destí, l'Ajuntament de Cerdanyola, s'ha fet la traca gegant final. Va haver-hi uns minuts de rebombori a causa d'un cartró d'una bateria de petards que va caure a unes taules on hi havia gent menjant. La colla de Diables explica que no va passar res greu, però demanen que de cara al pròxim any el carreró on van passar, en un lateral de la plaça Francesc Layret, quedi lliure per evitar ensurts.

Per acabar, des del balcó de l'Ajuntament i també amb llengua de signes, l'entitat ha pronunciat el seu Contrapregó, expressant un any més les reivindicacions més importants a la ciutat: el suport als joves i a les entitats, la solidaritat amb el medi ambient o la impuntualitat de Rodalies.

Més info: El Contrapregó dels Diables reivindica més suport al jovent i a les entitats

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.