L'itinerari poètic i vital d'Esperança Castell a 'El dring del sentit'

La poeta cerdanyolenca presentarà el 29 de setembre el seu últim llibre, “El dring del sentit. Itinerari poètic i vital”, al MAC

La poeta cerdanyolenca, Esperança Castell, presentarà el seu últim llibre "El dring del sentit. Itinerari poètic i vital" el proper divendres 29 de setembre al Museu d'Art de Cerdanyola

L'acte ha estat organitzat per l’Associació cultural Vespres Literaris i comptarà amb la presència de l’autora. La introducció anirà a càrrec de Joan Francesc Sánchez i la presentació de l’escriptora Marta Pérez Sierra, qui creu que "El dring del sentit neix de la necessitat d’explicar el que ha viscut i com ho ha traduït en poesia, explicar-ho a nosaltres, els seus lectors, i sobretot a les seves netes".

Pérez també comenta que es tracta "d'un llibre de superació i constància. És un llibre savi que ens acosta a psicòlegs, pensadors, literats. Un llibre que ens obliga a aturar-nos i reflexionar".

Esperança Castell va néixer l’any 1951 a Sant Adrià del Besós. Als 18 anys va guanyar les oposicions a mestra i va treballar curant deu anys a l’escola. En paral·lel va estudiar Psicologia per acabar fent Medicina i Psiquiatria. L’any 1974 va venir a viure a Cerdanyola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.