Els Jardins de Ca n'Ortadó acolliran una ruta poètica amb la natura en el centre

La ruta poètica parteix del llibre 'Dones, arbres i poesia' i trindrà lloc divendres 20 de maig

En el marc del Pla Director de Lectura, s'organitza una ruta poètica pels Jardins de Ca n'Ortadó agafant de referència el llibre Dones, arbres i poesia, que inclou poemes de les autores cerdanyolenques Sònia Moya i Esperança Castells. L'acte literari tindrà lloc divendres 20 de maig a les 18.30 h, i pretén mostrar una nova visió de l’espai natural a través de poemes escrits per dones poetes.

Natura i poesia unides

El llibre Dones, arbres i poesia és un recull d'obres de 130 dones poetes que prenen la natura com a punt de referència i usen la paraula per donar valor als arbres com a éssers vius. La idea és posar en el centre els arbres i la poesia com a essencials en la vida, en un intercanvi d’energia a la recerca de la llum que alimenta.

L'obra neix de la iniciativa de la comunitat educativa de l’Institut Premià de Mar. La poeta Marta Pérez Sierra ha coordinat l'aportació dels versos de les cent trenta poetes que apareixen en l'antologia, seguint com a eix conductor els arbres i les plantes del jardí de l’IPM. A més, el pintor mediterrani Joan Pasqual ha il·lustrat amb tinta xinesa l’esperit del llibre.

Portada del llibre "Dones, arbres i poesia"

Portada del llibre "Dones, arbres i poesia"

L'activitat als Jardins de Ca n'Ortadó comptarà amb la participació de les autores, Margalida Capellà i Soler i Marta Pérez Sierra, curadores del llibre; i Esperança Castells, Maria Antònia Massanet i Mercè Bagaria, poetes antologitzades a l’obra.

També hi participaran col·lectius i entitats com Vespres literaris, les flautistes de l’Agrupació Musical de Cerdanyola (Laia Garsaball i Helena Boltes), alumnes de l’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu i alumnes i voluntaris lingüístics del Servei Local de Català.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.