Més cerdanyolencs participen en el nou èxit de Karol G i Shakira

El saló de manicura Dvine Nails i el compositor d'efectes digitals David Gómez, de Cerdanyola, han treballat al videoclip de "TQD"

El nou videoclip del duet colombià Karol G i Shakira, TQD, acumula en poques hores d'haver-se estrenat prop de 90 milions de visualitzacions, i part de la seva glòria s'ha d'agrair al talent cerdanyolenc. A més del dissenyador Javier Guijarro, les manicuristes de Dvine Nails i el compositor d'efectes especials cerdanyolenc, David Gómez, també hi han participat. El local d'estètica va confeccionar les ungles de Karol G, i per la seva part, Gómez va supervisar i executar els efectes especials de les escenes de gel i foc del videoclip. 

Més info: Un cerdanyolenc vesteix la Karol G al videoclip de "TQG" amb Shakira

La Maritza Paz és la propietària de Dvine Nails Cerdanyola, i explica que no és el primer cop que treballa amb la colombiana: "Des de fa anys, quan Karol és a Espanya sempre confia en nosaltres per a fer-li les ungles". Aquest cop, l'encàrrec van ser unes ungles naturals que l'artista llueix durant tot el videoclip. Paz també ha treballat en diversos ocasions amb Rosalía i recentment va fer les ungles a l'argentina Nathy Peluso pels Latin Grammy. 


El David Gómez és autònom i treballa des de casa, a Cerdanyola, fent efectes digitals d'anuncis publicitaris, videoclips i cinema. En la seva trajectòria professional ha donat servei a productores d'àmbit global, treballant per exemple en el videoclip Physical de Dua Lipa, en anuncis de Cocacola o Cupra, i en el Tik Tok de presentació de la Rosalia o en pel·lícules com Un Monstruo Viene a Verme de Juan Antonio Bayona


En el cas del videoclip TQD, la casa de postproducció ONLY el va contractar per a fer la supervisió i la composició d’alguns efectes digitals del videoclip. En les escenes de gel va fer possible l'ambient glaçat afegint-hi efectes de boira i de baf, a més de crear el foc en l'escena més ardent de Te Quedó Grande

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.