El millor flamenc, de la mà de la XXXVII Noche del Cante Jondo a l'Ateneu

Rocío Luna, Raul Montesinos, Luis Perdiguero, Rafael Montilla i Antonio Carrión són els artistes convidats d'aquesta edició, que obrirà una vegada més amb l'actuació de María Dávila

Un any més arriba la Noche del Cante Jondo, el festival de flamenc per excel·lència de Cerdanyola del Vallès. La 37a edició tindrà lloc el proper dissabte 11 de maig a partir de les 20.30 h, al Teatre Ateneu.

 

Artistes de primer nivell

L’edició d’enguany de la Noche del Cante Jondo comptarà amb una sèrie d'artistes de renom que faran vibrar el Teatre Ateneu. Rocio Luna serà un dels reclams del cartell. L'artista cordabesa va ser la guanyadora del premi Lámpara Minera, del Festival del Cante de las Minas, un dels més importants de l'Estat. Completen el cartell, Raul Montesinos, qui torna a Cerdanyola amb el seu ampli registre musical, i el cantaor gintano d'arrels gaditanes, Luis Perdiguero.

A la guitarra, Rafael Montilla, fill d'El Chaparro, demostrarà perquè gaudeix d'una existosa carrera de més de vint anys, que l'ha portat a actur a les ciutats més importants del món. L'acompanyarà Antonio Carrión, un dels artistes més sol·licitats de les primeres figures del cante jondo i que va guanyar un Grammy Latino al Millor àlbum flamenc.

Al ball, la directora de l'escola de flamenc de la Casa de Andalucía de Cerdanyola, María Dávila, serà l'encarregada d'obrir el festival un any més. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.