El FEM Monòlegs torna a l'Ateneu després de l'aturada per la Covid-19

L'espectacle d'humor de la Fundació Esclerosi Múltiple es reprèn al febrer en la seva 9a edició

L'espectacle de monòlegs de la Fundació Esclerosi Múltiple torna al Teatre Ateneu de Cerdanyola del Vallès, reprenent la 9a edició que no es va poder celebrar el 2021 a causa de la Covid-19. El FEM Monòlegs se celebrarà dia 12 de febrer a les 19 h com a part de la programació del primer semestre de 2022 del Teatre Ateneu

Més info: La programació del primer semestre de l'any al Teatre Ateneu

La funció comptarà amb la participació de Mónica Pérez, Esther Soto, Maite Fortuna, Alberto Castro, Carlos del Pozo, Raúl Llopart, Elias Torres, el Mag Igor i la Cia. Caulababa. El preu de les entrades serà de 10 €, que es posaran a la venda una setmana abans a l'Anskart Tatoo Piercing i el mateix dia a l'Ateneu.

Enguany fa disset anys que aquest certamen rep a monologuistes d'arreu del país. L'organitzador del certamen, Xavi Cases, va anunciar en l'edició de 2020 que a partir d'ara el FEM Monòlegs es faria anualment en comptes de cada dos anys arran de la bona recepció del públic. Tal com s'ha fet en les darreres edicions, els diners de les entrades es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple per a la investigació de la malaltia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.