Humor, solidaritat i novetats en la 9a edició del FEM Monòlegs

La 9a edició del Certamen FEM Monòlegs està prevista pel pròxim dissabte 12 de febrer a les 19 h al Teatre Ateneu

El certamen de monòlegs solidari en favor de la Fundació Esclerosi Múltiple, el FEM Monòlegs, reprèn la 9a edició el pròxim dissabte 12 de gener a les 19 h al Teatre Ateneu, després de l'aturada de 2021 per la Covid. Cinc monologuistes, les actuacions d'artistes cerdanyolencs i col·laboracions especials formen el cartell de la nova edició del festival benèfic. "Tenim moltes ganes de tornar i d'obrir-nos un altre cop al públic que ens veia i que ens veu", explica l'organitzador de l'espectacle, Xavi Cases, qui ha confirmat que el certamen passarà a ser anual.

Més info: La programació del primer semestre de l'any al Teatre Ateneu

Més info: Alberto Castro, monologuista: "L'humor desdramatitza i reivindica les discapacitats"

Detalls de la 9a edició

L'edició d'aquest 2022 comptarà un cop més amb monologuistes d'arreu del país, com Maite Fortuna, Alberto Castro, Carlos del Pozo, Raúl Llopart, Elías Torres, i amb la col·laboració especial de Mónica Pérez i Esther Soto. Presentaran i animaran al públic entre cada actuació el Mag Igor i la Companyia Caulababa. L'espectacle forma part del programa semestral del Teatre Ateneu, i per assistir-hi s'ha de comprar l'entrada per valor de 10€, una setmana abans a Anskar Tatoo Piercing o el mateix dia en taquilla. 

Cartell fem monolegs 2021

Cartell fem monolegs 2021

Les previsions de Xavi Cases per a aquesta edició són molt positives, amb l'afany que la gent assisteixi al teatre per evadir-se dels problemes: "Crec, espero, i tinc ganes que torni a passar el mateix que l'any passat, que vam omplir el teatre. I desitjo que la gent no es preocupi tant de si estem enmig o al final d'una pandèmia... que pensin només a gaudir". Tal com s'ha fet fins ara, els diners de les entrades es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple per a la investigació de la malaltia.

L'efecte sorpresa

El certamen compta també enguany amb el factor sorpresa: "Una part bona del FEM Monòlegs és que, any que passa, any que incorporem petites novetats dins de l'espectacle", assegura Xavi Cases. L'organitzador no ha avançat detalls sobre les novetats, però sí ha apuntat que es tracta d'una innovació que té a veure amb la il·luminació de l'escenari

FEM Monòlegs anual i motivat

Enguany es fa oficial la celebració anual del certamen: "Ho vam anunciar el 2020, però la pandèmia ens ho va complicar", explica Cases, que té confiança en poder reprendre sense cap més interrupció. L'organitzador assegura també que l'equip ha continuat treballant durament en aquests últims dos anys: "La gent no notarà que hi ha hagut pandèmia ni veurà un FEM Monòlegs tocat; tot el contrari, estem molt motivats".  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.