Mor Josep Prat, un dels creadors del grup d'Havaneres 'Marinada'

Marinada va ser considerat el segon millor grup d'havaneres de Catalunya pels experts

Aquest cap de setmana ha mort el cerdanyolenc Josep Prat, un dels creadors del grup d'havaneres 'Marinada' i durant anys figura clau de la vida cultural de Cerdanyola. El Grup de Recerques i Estudis de Cerdanyola (GREC) ho va anunciar a les seves xarxes socials el passat dissabte 28 d'octubre.

 

 

El segon millor grup de Catalunya

Fa un any el Grup de Recerques i Estudis de Cerdanyola (GREC) va reeditar tota la discografia de Marinada realitzant un ebook de l'equip musical que, segons els especialistes de l’època, va arribar a ser qualificat com el segon millor grup de Catalunya i el millor de la província de Barcelona.

Més info: El Grup de Recerques i Estudis de Cerdanyola ‘reedita’ tota la discografia de Marinada

Actius durant gairebé dues dècades, 'Marinada' es va crear gràcies a dos veïns de Cerdanyola, els germans Josep i Francesc Prat, i la seva columna vertebral estava completada per Tito Corona i Josep Pont. A més d'aquests quatre músics, van formar part del grup altres components en diversos moments. El grup va fer centenars d'actuacions i va enregistrar un bon nombre de ‘cassettes’ i CDs que actualment estan descatalogats.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.