L’obra teatral ‘León a la terra dels homes’ arriba a l’Ateneu de la mà de Maria Pla i Òscar Intente

La cèlebre creació d’Antoine de Saint-Exupéry està programada per divendres 16 de desembre a les 20 h

El divendres 16 de desembre a les 20 h arriba a l’Ateneu de Cerdanyola l’obra de teatre León a la terra dels homes. L’espectacle està dirigit per Maria Pla i Òscar Intente i interpretat pel mateix director i Miquel Gelabert. És una activitat organitzada per l’Ajuntament de Cerdanyola i per accedir-hi el públic necessita una entrada que es pot aconseguir mitjançant l’enllaç https://cerdanyola.fila12.cat/

León a la terra dels homes és una cèlebre creació d’Antoine de Saint-Exupéry que parla del valor de l’amistat en temps d’individualisme, de la nostra responsabilitat personal amb el que ens és proper i dels vincles afectius entre les persones. L’obra recull l’esperit original de l’autor i juga amb ell a fer possible que les paraules del seu personatge universal, creat durant la Segona Guerra Mundial, siguin dites en el nostre present per algú molt més vell, però igualment net, ingenu, fràgil i tossut.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.