Què pots fer aquest pont a Cerdanyola?

Et deixem totes les activitats per a fer aquest cap de setmana si et quedes a Cerdanyola

Molts cerdanyolencs i cerdanyolenques aprofitaran la festivitat del 12 d'octubre per a fer un "cap de setmana" de quatre dies. A Cerdanyola durant aquest pont l'activitat no s'acaba, és per això que des del TOT et deixem amb un recull del millor que pots fer aquest dies si et quedes a la ciutat. 

 

Jornades Europees de Patrimoni

Un any més, el Museu d’Història i el Museu d'Art de Cerdanyola se sumen a les Jornades Europees de Patrimoni amb l'organització de diverses activitats el 13, 14 i 15 d'octubre. Tots dos museus oferiran jornades de portes obertes i altres activitats pensades perquè tothom pugui accedir i conèixer el patrimoni de la ciutat.

El lema de l'edició d'enguany, proposat pel Consell d’Europa, és 'Patrimoni viu', fent referència a les pràctiques, els coneixements i les habilitats que es transmeten de generació en generació, i que actualment es continuen mantenint.

Més info: Cerdanyola participa a les Jornades Europees de Patrimoni

 

25 anys dels Castellers

Els Castellers de Cerdanyola arriben als 25 anys d'edat i per això el pròxim dissabte 14 d'octubre ho celebraran amb actuacions castelleres, cercavila, batucada, sopar i concert fins a altes hores de la nit. Consulta totes les activitats de la jornada castellera:

Més info: Els Castellers de Cerdanyola celebren els 25 anys

Castellers de Cerdanyola a la matinal de cultura de Sant Martí 2022. FOTO: Ale Gómez

Castellers de Cerdanyola a la matinal de cultura de Sant Martí 2022. FOTO: Ale Gómez

 

Esmorzar de verema

Arriba la cinquena edició de L'Esmorzar de verema. Enguany l'esmorzar serà un acte per recordar i explicar el passat de Cerdanyola en relació al món del raïm i del vi. 

La jornada començarà a les 10 h del diumenge 15 d'octubre als jardins de Ca n'Ortadó i consistirà d'un menú degustació a càrrec de El tastet.cat, Restaurant Capicua i el projecte Rabassaires.

Més info: Torna l'Esmorzar de Verema en la seva cinquena edició

 

Festes del Pilar de la Casa d'Aragó

La Casa d'Aragó de Cerdanyola celebra un any més les Festes del Pilar. Aquest 12 d'octubre, dia del Pilar, han tingut lloc els actes centrals de les festes amb la processó amb la Verge del Pilar fins a l'església de Sant Martí l'ofrena floral i ofrena solidària d'aliments i la Solemne Missa Baturra.

Les activitatsde la Casa d'Aragó per això, no s'acaben, sinó que s'allarguen fins el 22 d'octubre. El diumenge 15 a les 18 h tindrà lloc un dels acte més esperats de les festes aragoneses a Cerdanyola, el Festival de Jotas 'Cañones de artillería' al Teatre Ateneu.

Festival de Jotas a Cerdanyola

Festival de Jotas a Cerdanyola

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.